Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Veletržní sleva 20% na vše od ALBI

07.10.2013 Ze života Albi

Přijďte se za námi podívat na podzimní veletrhy v Praze a Ostravě a vyzkoušet si spoustu herních novinek nebo nakoupit s veletržní slevou!

Opět je tu hravý podzim a s ním veletrhy plné našich novinek. Na pražských veletrzích For Toys a Dětská planeta nebo na Ostravském veletrhu hraček najdete ve stánku ALBI vždy spoustu zábavných deskových her k vyzkoušení nebo skvělé dárky s veletržní slevou.
 
FOR TOYS - první podzimní veletrh hraček, kde najdete stánek ALBI
 
FOR TOYS Letňany - 10. - 13. 10. 2013
 
ALBI stánek najdete v Hale 1 - A 15. Veletrh je první dva dny otevřen od 10.00 do 18.00, v sobotu a v neděli se veletrh otevírá již od 9.00.  Nejpohodlnější doprava do areálu výstaviště je linkou metra C do stanice Letňany. Pro dopravu do areálu výstaviště slouží i autobusy MHD - 110, 140, 158, 195 a další (viz. zde) na zastávky Výstaviště Letňany a Letňany. 
 
Ostravský veletrh hraček, kde najdete stánek ALBI
 
Ostravský veletrh hraček - 25. - 28. 10. 2013 
 
Stánek ALBI - č. 061. Veletrh je otevřen každý den od 10.00, ve čtvrtek je otevřen až do 19.00, v pátek a sobotu do 18.00 a v neděli do 17.00 hodin. Více informací o výstavišti a veletrhu najdete zde.
 
Dětská planeta - veletrh v Holešovicích, kde najdete stánek ALBI
 
Dětská planeta Holešovice - 31. - 3. 11. 2013 
 
Poslední říjnový den bude zahájen veletrh Dětská planeta v Holešovicích - i zde najdete stánek ALBI. Veletrh bude otevřen každý všední den od 10.00 hodin, o víkendu již od 9.00 hodin. Kompletní informace naleznete zde.

ALBI novinky

Slyšeli jste už o nových logických hrách pro jednoho hráče Popular? Zkusili si Vaše děti Moje první Česko - kvízovou hru pro předškoláky nebo některou z našich nových kreativních sad jako je Cesta do pravěku? Teprve nedávno jsme uvedli na trh kvízovou hru Český film premium s úplně novými otázkami ze světa českého filmu z televizní zábavy nebo Česko pro pamětníky - kvízovou hru plnou vzpomínek. K vyzkoušení bude celá řada nových kreativních sad (Salón krásy, Vtípky z mýdla, Archeologická sada) a tradičně úspěšné hry V kostce - krom oblíbeného Světa nově třeba Zvířata nebo překvapivě zábavná Matematika.
 
Ani u dárků nepřijdete zkrátka - oblíbené hřejivé plyšáky jsme letos rozšířili o milé Ponožkáče a patchworkové sovičky a medvídek Fizzy Moon nabídne spoustu milých maličkostí, které potěší Vaše blízké. Být s ALBI na veletrhu je radost!
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI

Galerie článků

8-10 / 25