Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Představujeme Vám projekt Čistá duše

02.04.2013 Ze života Albi

Čistá duše je projekt o lidech, kteří trpí schizofrenií. Chceme ukázat, že duševní onemocnění není žádné postižení, ale nemoc jako každá jiná.

Čistá duše - projekt o životě se schizofrenií - www.cistaduse.cz
 
Celé je to o čtyřech zajímavých životních osudech, podpoře a pomoci. Převyprávěli jsme osobní příběhy nemocných, kteří se také nechali vyfotit od šikovných fotografů, takže fotky jsou různě pojaté a moc zajímavé. Uvidíte, kdo ze známých lidí nás podporuje a podělil se s námi o svoje osobní zkušenosti, a kterým se projekt líbí a fandí nám.
 
Také se dozvíte, jaké je to být na druhé straně než jsou nemocní. Představíme vám tři zajímavé lidi, kteří pracují v občanském sdružení Green Doors. Green Doors je nestátní, nezisková organizace zabývající se pracovní a sociální rehabilitací lidí s duševním onemocněním, zejména schizofrenií.
 
Podívejte se na web, ať se blíže seznámíme: www.cistaduse.cz nebo navštivte naše stránky na facebooku http://www.facebook.com/cistaduse.cz.
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI

Galerie článků

8-10 / 25