Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Oblečte se do zelené!

27.05.2013 Ze života Albi

Vyjádřete 29. května symbolicky zelenou barvou podporu lidem trpícím roztroušenou sklerózou a získejte slevu v ALBI prodejnách 10%!

Kliknutím na obrázek stáhnete plakát ke Světovém dni roztroušené sklerózy (autor: Roska)
 
29. květen - Světový den roztroušené sklerózy (multiple sclerosis). Oblečte se do zelené, přebarvěte si Facebook, řekněte kamarádům. Zeleným tričkem, svetrem, šátkem nebo čímkoliv jiným můžete symbolicky vyjádřit podporu všem lidem trpícím v současnosti roztroušenou sklerózou. ALBI Vám za vaši podporu poděkuje na dárkových prodejnách, kde získáte slevu 10% na celý nákup! Stačí v něčem zeleném do prodejny přijít ;-)!
 
Roztroušená skleróza je onemocnění, které postihuje centrální nervový systém. Nejčastěji propuká mezi 20. a 40. rokem věku, a to náhle z plného zdraví. Pacienti jsou tak vystaveni obrovské psychické zátěži a musí se vyrovnat nejenom se zdravotními potížemi, ale i s nejistou budoucností.
 
Světový den roztroušené sklerózy připadá vždy na poslední středu v květnu. Unie Roska již 21 let pomáhá pacientům s roztroušenou sklerózou žít kvalitní, důstojný a plnohodnotný život. Sdružuje v 38 regionálních organizacích více než 3.300 členů, kterým poskytuje služby v oblasti sociálního pracovně-právního a psychologického poradenství pro pacienty i jejich blízké.
 
Více informací o roztroušené skleróze najdete na webu Unie Roska - www.roska.eu.
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI