Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Výhodné nákupy s Ona Dnes

15.10.2017 Albi prodejny

Jako každý podzim i letos si můžete užít týden výhodných nákupů s Ona Dnes. Slevovou knížku najdete 16.10. a 19.10. jako přílohu magazínů deníku MF DNES.

 
Jakou slevu jsme si pro vás připravili? Ve všech Albi prodejnách můžete 16. - 22. října uplatnit šek na slevu 20%. A to se vyplatí! 

Kde najdete kupóny

Slevovou knížku najdete v pondělí 16.10. a ve čtvrtek 19.10. jako přílohu magazínů deníku MF DNES - v pondělí v příloze OnaDnes a ve čtvrtek v příloze Dnes+TV magazín.
 
Máte chytrý telefon? Veškeré slevy do kamenných obchodů Albi můžete mít pořád po ruce díky mobilní aplikaci Portmonka. Aplikace je ke stažení ZDARMA a funguje online i offline, takže o žádnou ze slev nepřijdete. Albi prodejny uznávají tištěnou i elektronickou verzi kuponů.
 
Aplikaci Portmonka pro telefony s Androidem najdete zde, aplikace pro iPhone je ke stažení zde
 
Slevu nelze uplatnit na již zlevněné zboží. Upozornění pro členy Albi klubu - nákup se slevou Ona Dnes nepřipisuje body na klubovou kartu.
 
Příjmené podzimní nakupování přeje Albi. 
 
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI