Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Skutečné dárky za tři miliony

29.04.2014 Albi prodejny

Vyberte netradiční dárek a udělejte radost dvakrát - blízkému člověku i lidem ve více než 10 rozvojových zemích světa. Je Vám to povědomé?

Skutečný dárek - charitativní sbírka Člověka v tísni na podporu rozvojových zemí
 
Na webu ALBI jsme o skutečných dárcích poprvé psali v roce 2012. Na dárkových prodejnách ALBI jste se jich ten rok rozhodli nakoupit za více než 1 274 000 korun. A vloni ještě o kousek víc - po prosincovém vyúčtování putovalo do veřejné sbírky k Člověku v tísni celkem 1 674 000 korun. Děkujeme, že jste se rozhodli věnovat na projekt Skutečný dárek v prodejnách ALBI téměř tři miliony korun! 
 
V roce 2013 skutečné dárky pomáhaly mj. v občanskou válkou zdecimovaných zemích jako Sýrie, Angola, Jižní Súdán nebo Kongo. Díky projektu Skutečný dárek jste v roce 2013 rozdali chudým lidem v Africe a Asii například 1120 koz, 45 ovcí, nebo 814 kusů drůbeže. V Etiopii jste postavili 26 úlů a pomohli tak místním včelařům. 65 rodin v Kambodži si díky vaší podpoře pořídilo bioplynárnu. Pomohli jste s rekonstrukcí 2 škol v Kongu. Podpořili jste 42 zdravotních středisek v Kongu a poskytli mimo jiné léky proti malárii pro 500 lidí. Postavili jste celkem 22 latrín na školách v Kongu a Kambodži. Rozdali jste i řadu dalších dárků, O konkrétní pomoci se můžete dočíst na stránkách Skutecnydarek.cz nebo se můžete podívat na některé z následujících videí z Etiopie, kde mj. skutečné dárky pomáhají - malinkatý důkaz, jak jsou využívány peníze, které jsme díky Vám mohli předat společnosti Člověk v tísni.
 
Distribuce koz v Etiopii
 
 
Skutečný dárek - kuřata v Etiopii
 
 
Skutečný dárek - V Etiopii pomáhají pumpy na pitnou vodu
 
 
Skutečný dárek můžete i letos koupit přímo na charitativním e-shopu Skutecnydarek.cz nebo v kterékoliv dárkové prodejně ALBI. Z prodeje certifikátů ALBI neprofituje, celá částka jde přímo na konto veřejné sbírky Skutečný dárek, z níž Člověk v tísni financuje projekty v chudých oblastech Afriky a Asie. 
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI

Galerie článků

8-10 / 25