Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Prostornější a krásnější dárkové prodejny ALBI

01.04.2016 Albi prodejny

Je tomu přesně osm let, co začala éra Dárkových prodejen ALBI. V Plzni jsme nyní otevřeli naši první redesignovanou prodejnu - podívejte se...

 
V krátkosti jsme si o prodejně popovídali s Tomášem, manažerem sítě maloobchodních prodejen, který nám nabídl pohled do zákulisí.
 
V čem je prodejna v Plzni speciální?
V roce 2008 to byla historicky první Dárková prodejna ALBI. Dokonce jsme ji před osmi lety otevřeli přesně ve stejný den jako právě dnes. Prošla důležitým redesignem, budete se v ní cítit jako doma.
 
Co je v prodejně jinak?
V první řadě je prodejna 3× větší než ta původní. Zatímco dříve se do prodejny vešli sotva čtyři lidé, dnes v ní mohou maminky s kočárky doslova jezdit závody. V prodejně máme také větší tým prodejních specialistů, kteří každému rádi pomohou s výběrem nejlepšího dárku. Také milovníci her si přijdou na své - v prodejně nově najdou až čtyřnásobek her oproti původní nabídce. Žádná domácí párty na Plzeňsku už tedy nikdy nebude bez her z ALBI. Naprostou novinkou je široký výběr produktů z kolekce Home Decor.
 
Nastal během rekonstrukce nějaký zádrhel?
My už to docela umíme... Ale vzhledem k tomu, že tato rekonstrukce byla náročnější, než kterákoliv předchozí, museli jsme být kolikrát obzvlášť opatrní. Sundavali jsme stropy, vzduchotechniku, podlahy... Kdyby někdo býval sundal prostřední příčku dříve než strop, spadla by mu celá prodejna na hlavu.
 
A na co jsi nejvíce pyšný?
Pyšný jsem na všechny naše prodejny - vždy se maximálně snažíme o to, aby Dárkové prodejny ALBI byly příjemným místem, a první volbou pro všechny, kteří chtějí malým dárkem udělat velkou radost svým blízkým a přátelům.
V roce 2008 jsem u otevření původní a historicky první Dárkové prodejny ALBI sice byl, ale jen jako zákazník. Líbil se mi ten nápad už tenkrát a dnes mám o to větší radost, že jsme prodejnu společnými silami opět posunuli o velký kus dál. A tím spíš, že jsem sám Plzeňák.
 
Kde je naše prodejna, kdy je otevřeno, kdo vám v prodejně pomůže s výběrem dárku nebo hry - vše naleznete v detailu prodejny... 
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI