Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Darujte kozu rodině v Africe

17.11.2012 Albi prodejny

Ve všech prodejnách ALBI i letos koupíte Skutečný dárek - darovací certifikát společnosti Člověk v tísni.

 
Vyberte netradiční dárek - živou a zdravou kozu pro chudou rodinu ze Srí Lanky, čtyři kanystry na vodu pro rodinu v Etiopii nebo bezpečný porod pro někoho v chudých oblastech Kambodže. 
 
Skutečný dárek si můžete vybrat na adrese www.skutecnydarek.cz, objednat jej a nechat si jej poslat v tištěné podobě poštou nebo elektronicky mailem. Pokud neradi nakupujete v e-shopech (i těch netradičních), nebaví Vás vyplňovat objednávku a vyřizovat platbu, zastavte se v kterékoliv prodejně ALBI v České republice, certifikáty se skutečnými dárky zde máme také. Z prodeje certifikátů ALBI neprofituje, celá částka jde přímo na konto veřejné sbírky Skutečný dárek, z níž Člověk v tísni financuje projekty v chudých oblastech Afriky a Asie. 

Co je projekt Skutečný dárek?

Projekt Skutečný dárek je jednoduchou a účinnou pomocí tam, kde je potřeba. Vyberte netradiční dárek v prodejně ALBI nebo na stránkách www.skutecnydarek.cz. Kupte darovací certifikát. Dopište věnování a darujte ho. Společnost Člověk v tísni se postará o předání daru konkrétní rodině na konkrétním místě. 
 
Díky projektu Skutečný dárek v roce 2011 Člověk v tísni vysadil 250 000 sazeniček stromků. Stovky žen bezpečně porodily ve zdravotnických centrech podpořených dárci z Čech a Moravy. Bylo darováno nebo bude do konce roku 2 763 kuřat, 212 koz, 396 ovcí, 40 králíků a 59 krav. 40 oslíků s povozem pomáhá farmářům přepravovat náklady. Vedle toho Člověk v tísni vybavil několik škol lavicemi, tabulemi a školními pomůckami. Z darů bylo opraveno více než 30 studní, 20 šicích strojů našlo své nové šťastné majitelky. Chudí zemědělci dostali potřebné nářadí. Sirotkům byl zakoupen hektar půdy na pěstování zeleniny. Jako prevenci přenosu HIV z matky na dítě jste svými dary rozdali 742 plechovek sušené kojenecké stravy.
 
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI

Galerie článků

8-10 / 25